Kære kunde, Vi er her stadig for dig.

Kontakt os for virtuel fremvising, eller fremvisning hjemme hos dig under sikre forhold.

Alle berøringsflader på bilen desinficeres inden vi kommer hjem til dig.

UDVALGTE BILER

SMAGEN AF EN NY STANDARD

Kom på besøg i vores showroom. Her byder vi

i samarbejde med Espresso House på byens

bedste kaffe – selvfølgelig ganske gratis.

Vi glæder os til at tage imod dig!

- Team
Max Garage

LÆS OM VORES HELT NYE STANDARD

Søren Thomsen
Søren Thomsen
2020-11-10
Bekræftet anmeldelse
Jeg var rundt til flere forskellige forhandlere i søgen på min nye bil. Grundet Casper valgte jeg at gå med Max Garage. Sjældent har jeg oplevet den tryghed, rådgivning samt ærlighed i forbindelse med flexleasing. Jeg vil helt klart anbefale alle at tage en snak med Casper inden i vælger at lease jeres bil et andet sted, der er virkelig styr på tingene.
Anders
Anders
2020-11-10
Bekræftet anmeldelse
Super firma, har nu købt bil og fået skiftet til vinterhjul. Service er i høj klasse og de kan finde et tidspunkt der passer kunden💪 Både salg og værksted har god personlig service😊
CV
CV
2020-11-01
Bekræftet anmeldelse
Vi fik i fredags leveret vores nye bil, hvilket var en super behagelig og professionel oplevelse. Alle deadlines mm blev overholdt til UG, og vi havde en super dialog med Casper hele vejen igennem. Så tak for det 😊
Rikke Struve
Rikke Struve
2020-11-01
Bekræftet anmeldelse
De lever helt klart op til deres motto.. ‘En helt ny standard’. Super god og hurtigt service. Det er et hyggeligt bilhus med kompetencerne i orden. De er helt nede på jorden og så servere de en super god kop kaffe. Skal du have ny bil eller serviceret din nuværende bil kan Max Garage absolut anbefales.
Christopher Thodberg
Christopher Thodberg
2020-10-30
Bekræftet anmeldelse
Jeg fik lavet service på min cayenne, samt en mindre reparation. Jeg fik en gratis låne bil og min egen var klar dagen efter allerede! Kan virkelig anbefale Christian og resten af holdet på værkstedet!
Lene
Lene
2020-10-26
Bekræftet anmeldelse
Fantastisk service!En riktig god opplevelse med både innbytte av bil og kjøp av ny bil! Kan klart anbefale å kjøpe bil her!
anders petersen
anders petersen
2020-10-22
Bekræftet anmeldelse
Super god oplevelse da jeg skulle have min nye bil. Et kæmpe plus er at de har 1 års garanti gratis med på deres lager biler. 5 stjerner herfra!
Ølsted
Ølsted
2020-08-21
Bekræftet anmeldelse
Her får din bil en omhyggelig og professionel behandling af et venligt og imødekommende personale.

TID TIL EN TUR PÅ VÆRKSTEDET?

Vi tilbyder hos Max Garage et service efter bogen, hvor du naturligvis opretholder din bils fabriksgaranti. Vi benytter udelukkende kvalitetsreservedele samt olie som lever op til fabrikanternes forskrifter, og vi følger altid producenternes tekniske data og reparationsvejledninger.

Service og dokumentationen for øje

Hos Max Garage får du altid en personlig samtale med den servicetekniker, som skal udføre arbejdet på din bil. Dette garanterer en sikker overlevering og skaber tryghed samt tillid. Vi videodokumenterer også altid, hvis der konstateres fejl og mangler der skal udbedres.

Hos os er fagligheden altid i top

Vores dygtige mekaniker har over 20 års erfaring med reparationer samt fejlfinding indenfor Audi, VW, Mercedes, BMW, Volvo – vi kan naturligvis også lave alle andre bilmærker.