ERHVERVSLEASING

skal du vælge finansiel eller operativ erhvervsleasing?

Når din virksomhed skal have en eller flere nye firmabiler, er erhvervsleasing yderst attraktivt. Ved en erhvervsleasing kan du få netop den firmabil eller varevogn, du har brug for, og altid på meget fordelagtige betingelser.


Leasing kan dog være kompliceret at sætte sig ind i og forstå, da der findes mange forskellige leasingformer. Hos Max Garage tilbyder vi både at lave en finansiel, en operationel og en splitleasingaftale. Herunder kan du læse mere om fordele og betingelser ved de forskellige typer erhvervsleasing.


Når du føler dig godt klædt på, så kontakt os på info@maxgarage.dk.

finansiel leasing

Fordelen ved en finansiel leasingaftale er, at du har en væsentligt lavere kapitalbinding end ved et normalt bilkøb. Vi tilbyder, at man som kunde ved Max Garage kan tilkøbe en reparations- og serviceaftale i hele leasingperioden. Det gælder på alle vores leasingformer.

 

Ved en finansiel leasingaftale har I samme frihed som ved en ganske normal finansiering på bilen: 

  • I har fri km
  • Vi rådgiver jer til den bedste løsning og nedskrivning, så tallene på bilen passer efter endt leasingperiode.
  • I skal ikke bekymre jer om bilen har en ridse i lakken eller fælgen (dog kan restværdien blive forringet, alt efter hvor godt der er passet på bilen i leasingperioden.)

 

operationel leasing

En anden mulighed er at lave en operationel leasingaftale. Ved en operationel leasingaftale kan aftalens længde være helt op til 36 måneder.

 

Alt er inkluderet i prisen: 

  • I har en reparations- og serviceaftale i hele leasingperioden, så der ikke kommer uforudsete udgifter.
  • Vi tilbyder en dæk-aftale, hvis dette ønskes.
  • En operationel leasingaftale kommer med kilometer-begrænsning. Desuden skal bilen leveres tilbage i samme stand ved endt leasingperiode. 

 

Vi skræddersyer selvfølgelig aftalen til jeres behov. Hvis bilen også skal bruges til privat kørsel, anbefaler vi splitleasing. Det kan du læse mere om her

 

HVAD SKER DER EFTER LEASINGAFTALENS UDLØB?

Når din leasingaftale udløber, kan du vælge mellem to ting: Du kan forny din kontrakt og køre i bilen i den ønskede periode igen, eller du kan henvise en tredjepart, som enten vil købe bilen eller køre på en leasingaftale gennem Max Garage.

 

Vi vil naturligvis også være behjælpelige med at få bilen solgt hvis dette ønskes. 

 

Og husk: Vi kan altid kontaktes på info@maxgarage.dk

Niels
Niels
2021-02-23
Bekræftet anmeldelse
Tina Teglers 7:16 AM Det har været en virkelig god oplevelse at handle hos Torben hos Max garage Super service og så profesionelle mennesker som virkelig gør køb af bil til en stor fornøjelse Jeg kan til hver en tid anbefale at handle hos Max garage
Dennis RM
Dennis RM
2021-02-17
Bekræftet anmeldelse
Super service! Kan klart anbefale! Fra salgsafdeling til værksted.
Morten Duchnick
Morten Duchnick
2021-02-16
Bekræftet anmeldelse
Den service, jeg oplevede hos Max Garage, skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen. Fra start til slut, var der god kommunikation og alle aftaler blev overholdt.
Magnus Friis
Magnus Friis
2021-01-11
Bekræftet anmeldelse
Fantastisk service! Tak til Søren for at have sørget for en super bil 👍🏼 Samt givet en ro i maven ved handel. Kan stærkt anbefales herfra!
Rikke Struve
Rikke Struve
2021-01-07
Bekræftet anmeldelse
EN HELT NY STANDARD De lever helt klart op til deres motto.. ‘En helt ny standard’. Super god og hurtigt service. Det er et hyggeligt bilhus med kompetencerne i orden. De er helt nede på jorden og så servere de en super god kop kaffe. Skal du have ny bil eller serviceret din nuværende bil kan Max Garage absolut anbefales.
Christian Smith
Christian Smith
2020-12-23
Bekræftet anmeldelse
En rigtig god oplevelse at købe Porsche hos Max Garage. Gennem hele processen var Søren fleksibel, servicemindet og fair, så vi kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.
Celina Abrahamsen
Celina Abrahamsen
2020-12-06
Bekræftet anmeldelse
Super god oplevelse at købe bil hos Max Garage. Vi blev betjent af nogle rigtig rare og hjælpsomme mennesker!
Anders
Anders
2020-11-10
Bekræftet anmeldelse
Super firma, har nu købt bil og fået skiftet til vinterhjul. Service er i høj klasse og de kan finde et tidspunkt der passer kunden💪 Både salg og værksted har god personlig service😊
CV
CV
2020-11-01
Bekræftet anmeldelse
Vi fik i fredags leveret vores nye bil, hvilket var en super behagelig og professionel oplevelse. Alle deadlines mm blev overholdt til UG, og vi havde en super dialog med Casper hele vejen igennem. Så tak for det 😊
Christopher Thodberg
Christopher Thodberg
2020-10-30
Bekræftet anmeldelse
Jeg fik lavet service på min cayenne, samt en mindre reparation. Jeg fik en gratis låne bil og min egen var klar dagen efter allerede! Kan virkelig anbefale Christian og resten af holdet på værkstedet!