ERHVERVSLEASING

skal du vælge finansiel eller operativ erhvervsleasing?

Når din virksomhed skal have en eller flere nye firmabiler, er erhvervsleasing yderst attraktivt. Ved en erhvervsleasing kan du få netop den firmabil eller varevogn, du har brug for, og altid på meget fordelagtige betingelser.


Leasing kan dog være kompliceret at sætte sig ind i og forstå, da der findes mange forskellige leasingformer. Hos Max Garage tilbyder vi både at lave en finansiel, en operationel og en splitleasingaftale. Herunder kan du læse mere om fordele og betingelser ved de forskellige typer erhvervsleasing.


Når du føler dig godt klædt på, så kontakt os på info@maxgarage.dk.

finansiel leasing

Fordelen ved en finansiel leasingaftale er, at du har en væsentligt lavere kapitalbinding end ved et normalt bilkøb. Vi tilbyder, at man som kunde ved Max Garage kan tilkøbe en reparations- og serviceaftale i hele leasingperioden. Det gælder på alle vores leasingformer.

 

Ved en finansiel leasingaftale har I samme frihed som ved en ganske normal finansiering på bilen: 

  • I har fri km
  • Vi rådgiver jer til den bedste løsning og nedskrivning, så tallene på bilen passer efter endt leasingperiode.
  • I skal ikke bekymre jer om bilen har en ridse i lakken eller fælgen (dog kan restværdien blive forringet, alt efter hvor godt der er passet på bilen i leasingperioden.)

 

operationel leasing

En anden mulighed er at lave en operationel leasingaftale. Ved en operationel leasingaftale kan aftalens længde være helt op til 36 måneder.

 

Alt er inkluderet i prisen: 

  • I har en reparations- og serviceaftale i hele leasingperioden, så der ikke kommer uforudsete udgifter.
  • Vi tilbyder en dæk-aftale, hvis dette ønskes.
  • En operationel leasingaftale kommer med kilometer-begrænsning. Desuden skal bilen leveres tilbage i samme stand ved endt leasingperiode. 

 

Vi skræddersyer selvfølgelig aftalen til jeres behov. Hvis bilen også skal bruges til privat kørsel, anbefaler vi splitleasing. Det kan du læse mere om her

 

HVAD SKER DER EFTER LEASINGAFTALENS UDLØB?

Når din leasingaftale udløber, kan du vælge mellem to ting: Du kan forny din kontrakt og køre i bilen i den ønskede periode igen, eller du kan henvise en tredjepart, som enten vil købe bilen eller køre på en leasingaftale gennem Max Garage.

 

Vi vil naturligvis også være behjælpelige med at få bilen solgt hvis dette ønskes. 

 

Og husk: Vi kan altid kontaktes på info@maxgarage.dk