HVAD ER LEASING?

få mere for pengene ved leasing hos max garage

Leasing er især attraktivt, når bilen koster over kr. 250.000,- med fuld afgift. I modsætning til et normalt bilkøb nedskriver du ved leasing kun på selve bilen og IKKE på afgiften. Det skyldes, at “stålet” er uden moms og afgift i hele din leasingperiode. Hvis du vælger at lease din bil, kan du derfor i mange tilfælde få væsentligt mere for pengene.

 

Lad os forklare. 

 

Ved et almindeligt bilkøb lægger du typisk en udbetaling på 20%, og betaler som regel resten ud over de næste 6-8 år. Når bilen er betalt ud, ejer du den kvit og frit, og den er selvfølgelig stadig penge værd. Men over 6-8 år kan der ske forandringer, der har stor indflydelse på, hvor meget bilen er værd efter sidste afdrag. Ting, som du ikke selv er herre over, som fx afgiftsændringer eller din bilmodels popularitet blandt købere. Derfor er det langt fra sikkert, at dine månedlige afdrag har været store nok til at dække bilens værditab over 6-8 år.

 

Når du vælger at lave en leasingaftale, har du større fleksibilitet, og dine penge “følger bilens udvikling”. Det gør de, fordi din leasingaftale kan være på alt fra 6 til 36 måneder. Vi anbefaler altid aftaler på mindst 12 måneder. På den måde bliver bilen nedskrevet korrekt ift. markedet. Og din leasingydelse falder typisk, hvis du laver en ny 12-måneders aftale, da afgiften også er faldet i de første 12 måneder, du har haft bilen.

 

Leasing efter dit behov

Al leasing går igennem et finansieringsselskab. Hos Max Garage bruger vi altid flere forskellige selskaber for at opnå den bedst mulige rente til vores kunder. Det betyder, at vi altid vil kunne tilbyde dig den billigste leasing på markedet. Det kalder vi Prismatch.  

Vi tilbyder leasingaftaler i mange forskellige afskygninger. Det vil sige, at vi altid kan finde frem til en skræddersyet aftale, der rammer netop dit behov. Klik på et link nedenfor, og læs mere om de enkelte former for leasing. 

 

 

Når du føler, du er klædt ordentlig på, så kontakt os for et tilbud på info@maxgarage.dk eller på tlf. 4731 4620.