PRIVATLEASING

Privatleasing - en billig genvej til din drømmebil

Skal du ud som privatperson og lease din drømmebil, anbefaler vi hos Max Garage en finansiel leasingaftale. På den type leasingaftale har du præcis den samme frihed, som hvis du havde købt bilen. 


Det betyder at du er ikke begrænset på dine kilometer, du får ikke en lang liste med ting som skal udbedres efter endt leasingperiode, og du har en væsentlig mindre kapitalbinding i bilen. Du har den fulde brugsret over bilen og kan skifte fælge og hvad du ellers måtte ønske. 

 

Dit værditab er også væsentligt mindre, da du kun nedskriver på selve bilen, IKKE på afgiften. I Danmark er vi pålagt en afgift på bilerne op til 150%, afhængig af type. En finansiel leasingaftale giver dig desuden flere muligheder, når bilen skal sælges igen, da der ikke er afgift og moms på den. Du kan nemlig sælge bilen til resten af verdenen (typisk Tyskland eller Sverige) uden noget bøvl.

 

Du har også en langt større mulighed for at skifte din bil oftere, så du ikke er bundet til den samme bil i 6-7 år som på en normal finansiering. Vi tilbyder desuden, at man som kunde ved Max Garage kan tilkøbe en reparations- og serviceaftale i hele leasingperioden. Det gælder på alle vores leasingformer.

HVAD SKER DER EFTER LEASINGAFTALENS UDLØB?

Når din leasingaftale udløber, kan du vælge to ting. Du kan forny din kontrakt og køre i bilen i den ønskede periode igen. Eller du kan henvise en tredjepart, som enten vil købe bilen eller køre på en leasingaftale gennem Max Garage.

 

Vi vil naturligvis også være behjælpelige med at få bilen solgt hvis dette ønskes, der kan vi altid kontaktes på info@maxgarage.dk