PRIVATLEASING

Privatleasing - en billig genvej til din drømmebil

Skal du ud som privatperson og lease din drømmebil, anbefaler vi hos Max Garage en finansiel leasingaftale. På den type leasingaftale har du præcis den samme frihed, som hvis du havde købt bilen. 

 

Det betyder at du er ikke begrænset på dine kilometer, du får ikke en lang liste med ting som skal udbedres efter endt leasingperiode, og du har en væsentlig mindre kapitalbinding i bilen. Du har den fulde brugsret over bilen og kan skifte fælge og hvad du ellers måtte ønske. 

 

Dit værditab er også væsentligt mindre, da du kun nedskriver på selve bilen, IKKE på afgiften. I Danmark er vi pålagt en afgift på bilerne op til 150%, afhængig af type. En finansiel leasingaftale giver dig desuden flere muligheder, når bilen skal sælges igen, da der ikke er afgift og moms på den. Du kan nemlig sælge bilen til resten af verdenen (typisk Tyskland eller Sverige) uden noget bøvl.

 

Du har også en langt større mulighed for at skifte din bil oftere, så du ikke er bundet til den samme bil i 6-7 år som på en normal finansiering. Vi tilbyder desuden, at man som kunde ved Max Garage kan tilkøbe en reparations- og serviceaftale i hele leasingperioden. Det gælder på alle vores leasingformer.

HVAD SKER DER EFTER LEASINGAFTALENS UDLØB?

Når din leasingaftale udløber, kan du vælge to ting. Du kan forny din kontrakt og køre i bilen i den ønskede periode igen. Eller du kan henvise en tredjepart, som enten vil købe bilen eller køre på en leasingaftale gennem Max Garage.

 

Vi vil naturligvis også være behjælpelige med at få bilen solgt hvis dette ønskes, der kan vi altid kontaktes på info@maxgarage.dk 

Niels
Niels
2021-02-23
Bekræftet anmeldelse
Tina Teglers 7:16 AM Det har været en virkelig god oplevelse at handle hos Torben hos Max garage Super service og så profesionelle mennesker som virkelig gør køb af bil til en stor fornøjelse Jeg kan til hver en tid anbefale at handle hos Max garage
Dennis RM
Dennis RM
2021-02-17
Bekræftet anmeldelse
Super service! Kan klart anbefale! Fra salgsafdeling til værksted.
Morten Duchnick
Morten Duchnick
2021-02-16
Bekræftet anmeldelse
Den service, jeg oplevede hos Max Garage, skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen. Fra start til slut, var der god kommunikation og alle aftaler blev overholdt.
Magnus Friis
Magnus Friis
2021-01-11
Bekræftet anmeldelse
Fantastisk service! Tak til Søren for at have sørget for en super bil 👍🏼 Samt givet en ro i maven ved handel. Kan stærkt anbefales herfra!
Rikke Struve
Rikke Struve
2021-01-07
Bekræftet anmeldelse
EN HELT NY STANDARD De lever helt klart op til deres motto.. ‘En helt ny standard’. Super god og hurtigt service. Det er et hyggeligt bilhus med kompetencerne i orden. De er helt nede på jorden og så servere de en super god kop kaffe. Skal du have ny bil eller serviceret din nuværende bil kan Max Garage absolut anbefales.
Christian Smith
Christian Smith
2020-12-23
Bekræftet anmeldelse
En rigtig god oplevelse at købe Porsche hos Max Garage. Gennem hele processen var Søren fleksibel, servicemindet og fair, så vi kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.
Celina Abrahamsen
Celina Abrahamsen
2020-12-06
Bekræftet anmeldelse
Super god oplevelse at købe bil hos Max Garage. Vi blev betjent af nogle rigtig rare og hjælpsomme mennesker!
Anders
Anders
2020-11-10
Bekræftet anmeldelse
Super firma, har nu købt bil og fået skiftet til vinterhjul. Service er i høj klasse og de kan finde et tidspunkt der passer kunden💪 Både salg og værksted har god personlig service😊
CV
CV
2020-11-01
Bekræftet anmeldelse
Vi fik i fredags leveret vores nye bil, hvilket var en super behagelig og professionel oplevelse. Alle deadlines mm blev overholdt til UG, og vi havde en super dialog med Casper hele vejen igennem. Så tak for det 😊
Christopher Thodberg
Christopher Thodberg
2020-10-30
Bekræftet anmeldelse
Jeg fik lavet service på min cayenne, samt en mindre reparation. Jeg fik en gratis låne bil og min egen var klar dagen efter allerede! Kan virkelig anbefale Christian og resten af holdet på værkstedet!