SPLITLEASING

splitleasing - bil til både privat og erhverv

Splitleasing er den ideelle løsning for dig, som også bruger firmabilen privat. Den samlede leasingaftale består af to separate aftaler; én til din arbejdsgiver og én til dig som privatperson.

 

Splitleasing fungerer på den måde, at du som privatperson har en aftale som eksempelvis dækker 20% af hele aftalen. De 20%, du betaler som privatperson, er både leasingydelse, reparationer og brændstof. Altså 20% af alle udgifter. Din arbejdsgiver betaler de resterende 80%.

 

Der bliver monteret en tracking-enhed i bilen, som registrerer når du kører privatkørsel, og når du kører firmakørsel. Der bliver på månedsbasis gjort op, hvor mange procent af udgifterne som tilfalder henholdsvis arbejdsgiver og dig som privatperson.

HVAD SKER DER EFTER LEASINGAFTALENS UDLØB?

Når din leasingaftale udløber kan du vælge 2 ting. Du kan forny din kontrakt og kører i bilen i den ønskede periode igen, eller du kan henvise en tredjepart som enten vil købe bilen eller kører på en leasingaftale gennem Max Garage.

 

Vi vil naturligvis også være behjælpelige med at få bilen solgt .Hvis dette ønskes, der kan vi altid kontaktes på info@maxgarage.dk 

Niels
Niels
2021-02-23
Bekræftet anmeldelse
Tina Teglers 7:16 AM Det har været en virkelig god oplevelse at handle hos Torben hos Max garage Super service og så profesionelle mennesker som virkelig gør køb af bil til en stor fornøjelse Jeg kan til hver en tid anbefale at handle hos Max garage
Dennis RM
Dennis RM
2021-02-17
Bekræftet anmeldelse
Super service! Kan klart anbefale! Fra salgsafdeling til værksted.
Morten Duchnick
Morten Duchnick
2021-02-16
Bekræftet anmeldelse
Den service, jeg oplevede hos Max Garage, skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen. Fra start til slut, var der god kommunikation og alle aftaler blev overholdt.
Magnus Friis
Magnus Friis
2021-01-11
Bekræftet anmeldelse
Fantastisk service! Tak til Søren for at have sørget for en super bil 👍🏼 Samt givet en ro i maven ved handel. Kan stærkt anbefales herfra!
Rikke Struve
Rikke Struve
2021-01-07
Bekræftet anmeldelse
EN HELT NY STANDARD De lever helt klart op til deres motto.. ‘En helt ny standard’. Super god og hurtigt service. Det er et hyggeligt bilhus med kompetencerne i orden. De er helt nede på jorden og så servere de en super god kop kaffe. Skal du have ny bil eller serviceret din nuværende bil kan Max Garage absolut anbefales.
Christian Smith
Christian Smith
2020-12-23
Bekræftet anmeldelse
En rigtig god oplevelse at købe Porsche hos Max Garage. Gennem hele processen var Søren fleksibel, servicemindet og fair, så vi kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.
Celina Abrahamsen
Celina Abrahamsen
2020-12-06
Bekræftet anmeldelse
Super god oplevelse at købe bil hos Max Garage. Vi blev betjent af nogle rigtig rare og hjælpsomme mennesker!
Anders
Anders
2020-11-10
Bekræftet anmeldelse
Super firma, har nu købt bil og fået skiftet til vinterhjul. Service er i høj klasse og de kan finde et tidspunkt der passer kunden💪 Både salg og værksted har god personlig service😊
CV
CV
2020-11-01
Bekræftet anmeldelse
Vi fik i fredags leveret vores nye bil, hvilket var en super behagelig og professionel oplevelse. Alle deadlines mm blev overholdt til UG, og vi havde en super dialog med Casper hele vejen igennem. Så tak for det 😊
Christopher Thodberg
Christopher Thodberg
2020-10-30
Bekræftet anmeldelse
Jeg fik lavet service på min cayenne, samt en mindre reparation. Jeg fik en gratis låne bil og min egen var klar dagen efter allerede! Kan virkelig anbefale Christian og resten af holdet på værkstedet!