SPLITLEASING

splitleasing - bil til både privat og erhverv

Splitleasing er den ideelle løsning for dig, som også bruger firmabilen privat. Den samlede leasingaftale består af to separate aftaler; én til din arbejdsgiver og én til dig som privatperson.

 

Splitleasing fungerer på den måde, at du som privatperson har en aftale som eksempelvis dækker 20% af hele aftalen. De 20%, du betaler som privatperson, er både leasingydelse, reparationer og brændstof. Altså 20% af alle udgifter. Din arbejdsgiver betaler de resterende 80%.

 

Der bliver monteret en tracking-enhed i bilen, som registrerer når du kører privatkørsel, og når du kører firmakørsel. Der bliver på månedsbasis gjort op, hvor mange procent af udgifterne som tilfalder henholdsvis arbejdsgiver og dig som privatperson.

HVAD SKER DER EFTER LEASINGAFTALENS UDLØB?

Når din leasingaftale udløber kan du vælge 2 ting. Du kan forny din kontrakt og kører i bilen i den ønskede periode igen, eller du kan henvise en tredjepart som enten vil købe bilen eller kører på en leasingaftale gennem Max Garage.

 

Vi vil naturligvis også være behjælpelige med at få bilen solgt .Hvis dette ønskes, der kan vi altid kontaktes på info@maxgarage.dk