VÆRKSTED

Vi er helt op til 50% billigere end mærkeværkstederne og helt uden og gå på kompromis med kvaliteten

Vi tilbyder hos Max Garage et service efter bogen, hvor du naturligvis opretholder din bils fabriksgaranti. Vi benytter udelukkende kvalitetsreservedele samt olie som lever op til fabrikanternes forskrifter, og vi følger altid producenternes tekniske data og reparationsvejledninger.

Service og dokumentationen for øje

Hos Max Garage får du altid en personlig samtale med den servicetekniker, som skal udføre arbejdet på din bil. Dette garanterer en sikker overlevering og skaber tryghed samt tillid. Vi videodokumenterer også altid, hvis der konstateres fejl og mangler der skal udbedres.

Hos os er fagligheden altid i top

Vores dygtige mekaniker har over 20 års erfaring med reparationer samt fejlfinding indenfor Audi, VW, Mercedes, BMW, Volvo – vi kan naturligvis også lave alle andre bilmærker.

Gratis hente/bringeordning af din bil

Hos Max Garage, har vi gratis hente/bringeordning. Det vil sige, at vi kommer til dig, uanset om det er i dit private hjem eller på din arbejdsplads, når din bil skal have lavet service eller fortaget en reparation. Vi har naturligvis en gratis lånebil med (gratis op til 30 km. fra vores værksted, hvis det er længere end 30 km. tage vi 149,-).