AUTOVÆRKSTED I FREDERIKSSUND

TID TIL EN TUR PÅ VÆRKSTEDET?

Vi er væsenligt billigere end mærkeværkstederne og helt uden og gå på kompromis med kvaliteten

Vi tilbyder hos Max Garage et service efter bogen, hvor du naturligvis opretholder din bils fabriksgaranti. Vi benytter udelukkende kvalitetsreservedele samt olie som lever op til fabrikanternes forskrifter, og vi følger altid producenternes tekniske data og reparationsvejledninger.

Service og dokumentationen for øje

Hos Max Garage får du altid en personlig samtale med den servicetekniker, som skal udføre arbejdet på din bil. Dette garanterer en sikker overlevering og skaber tryghed samt tillid. Vi videodokumenterer også altid, hvis der konstateres fejl og mangler der skal udbedres.

Hos os er fagligheden altid i top

Vores dygtige mekaniker har over 20 års erfaring med reparationer samt fejlfinding indenfor Audi, VW, Mercedes, BMW, Volvo – vi kan naturligvis også lave alle andre bilmærker.

Gratis hente/bringeordning af din bil

Hos Max Garage, har vi gratis hente/bringeordning. Det vil sige, at vi kommer til dig, uanset om det er i dit private hjem eller på din arbejdsplads, når din bil skal have lavet service eller fortaget en reparation. Vi har naturligvis en gratis lånebil med (gratis op til 30 km. fra vores værksted, hvis det er længere end 30 km. tage vi 149,-).

HVAD VI KAN TILBYDE INDEN FOR REPARATIONER

 

 • Serviceeftersyn
 • Aircondition service
 • Alle former for reparationer
 • Dækskifte 
 • Elektronisk 4-hjulsudmåling
 • Elektronisk fejlsøgning
 • Forsikringsskader
 • Gearkasse skylning
 • Rudeskift
 • Rensning af partikelfilter
 • Motorrens
 • Dyserens

BLIV KONTAKTET

Max Garage  servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang. Vi klarer også forsikringsskader.

Niels
Niels
2021-02-23
Bekræftet anmeldelse
Tina Teglers 7:16 AM Det har været en virkelig god oplevelse at handle hos Torben hos Max garage Super service og så profesionelle mennesker som virkelig gør køb af bil til en stor fornøjelse Jeg kan til hver en tid anbefale at handle hos Max garage
Dennis RM
Dennis RM
2021-02-17
Bekræftet anmeldelse
Super service! Kan klart anbefale! Fra salgsafdeling til værksted.
Morten Duchnick
Morten Duchnick
2021-02-16
Bekræftet anmeldelse
Den service, jeg oplevede hos Max Garage, skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen. Fra start til slut, var der god kommunikation og alle aftaler blev overholdt.
Magnus Friis
Magnus Friis
2021-01-11
Bekræftet anmeldelse
Fantastisk service! Tak til Søren for at have sørget for en super bil 👍🏼 Samt givet en ro i maven ved handel. Kan stærkt anbefales herfra!
Rikke Struve
Rikke Struve
2021-01-07
Bekræftet anmeldelse
EN HELT NY STANDARD De lever helt klart op til deres motto.. ‘En helt ny standard’. Super god og hurtigt service. Det er et hyggeligt bilhus med kompetencerne i orden. De er helt nede på jorden og så servere de en super god kop kaffe. Skal du have ny bil eller serviceret din nuværende bil kan Max Garage absolut anbefales.
Christian Smith
Christian Smith
2020-12-23
Bekræftet anmeldelse
En rigtig god oplevelse at købe Porsche hos Max Garage. Gennem hele processen var Søren fleksibel, servicemindet og fair, så vi kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.
Celina Abrahamsen
Celina Abrahamsen
2020-12-06
Bekræftet anmeldelse
Super god oplevelse at købe bil hos Max Garage. Vi blev betjent af nogle rigtig rare og hjælpsomme mennesker!
Anders
Anders
2020-11-10
Bekræftet anmeldelse
Super firma, har nu købt bil og fået skiftet til vinterhjul. Service er i høj klasse og de kan finde et tidspunkt der passer kunden💪 Både salg og værksted har god personlig service😊
CV
CV
2020-11-01
Bekræftet anmeldelse
Vi fik i fredags leveret vores nye bil, hvilket var en super behagelig og professionel oplevelse. Alle deadlines mm blev overholdt til UG, og vi havde en super dialog med Casper hele vejen igennem. Så tak for det 😊
Christopher Thodberg
Christopher Thodberg
2020-10-30
Bekræftet anmeldelse
Jeg fik lavet service på min cayenne, samt en mindre reparation. Jeg fik en gratis låne bil og min egen var klar dagen efter allerede! Kan virkelig anbefale Christian og resten af holdet på værkstedet!