VI TILBYDER

køb

Hos Max Garage har vi altid et bredt udvalg af nye og brugte person- og varebiler til salg. Og er du på jagt efter en specifik bil, som du ikke kan se på vores hjemmeside, så tag fat i os. Vi er hamrende gode til at finde de bedste tilbud på markedet, og vores salgsafdeling rummer tilsammen over 75 års erfaring i bilbranchen. 

 

Kontakt os på info@maxgarage.dk, så finder vi et fremragende tilbud til dig.

LEASING

Når du vælger at lease din bil, kan du ofte få væsentligt mere for pengene. Leasing er især attraktivt, når bilen koster over 250.000 med fuld afgift. 

 

Hos Max Garage mener vi, at god rådgivning er alfa og omega – især når det handler om leasing, som kan være kompliceret. Vi sørger for, at du er klædt bedst muligt på,  sat ind i alle detaljer, og har fået markedets bedste rente, når du laver en leasingaftale hos os.

varebiler

Hos Max Garage er vi eksperter i varebiler. Uanset om det handler om køb eller leasing kan du være sikker på at modtage fornuftig og korrekt rådgivning hos os.

 

Vi har hundredvis af små og mellemstore virksomheder som kunder, og vores varevognseksperter Torben og Søren har tilsammen mere end 60 års erfaring i branchen.

 

udlejning

Behovene kan være mange, og derfor har vi oprettet et udlejningskontor i vores butik. Her kan du leje minibiler, større personbiler eller varevogne for en kortere periode.

 

Du kan også minilease – det vil sige, at du lejer en bil på månedsbasis UDEN éngangsydelse og UDEN flere års binding. Vi har inkluderet service, vægtafgift og forsikring i vores priser, og du skal i lejeperioden kun bekymre dig om udgiften til eget brændstof.

værksted

Vi tilbyder hos Max Garage et service efter bogen, hvor du naturligvis opretholder din bils fabriksgaranti.

 

Vi benytter udelukkende kvalitetsreservedele samt olie som lever op til fabrikanternes forskrifter, og vi følger altid producenternes tekniske data og reparationsvejledninger.